Hiilivapaa Suomi on käynnissä – tule mukaan uuteen kampanjaan!

Hiilivapaa Suomi -kampanja saavutti viime vuonna ensimmäisen tavoitteensa, kun Helsingin kaupunginvaltuusto päätti Hanasaaren voimalan sulkemisesta. Työt korvaavien, uusiutuvaa energiaa käyttävien laitosten rakentamiseksi ovat jo käynnissä.

Loppuvuodesta Pariisin ilmastokokouksessa päätettiin myös entistä kunnianhimoisemmista tavoitteista ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Tavoitteiden saavuttaminen vaatii kaikilta maailman mailta entistä tehokkaampia ja nopeampia ponnisteluita päästöjen vähentämiseksi.

Myös Suomen on tehtävä osansa. Siksi olemme aloittaneet uuden kampanjan:

Hiilivapaa Suomi

www.hiilivapaasuomi.fi

www.hiilivapaasuomi.fi

Hiilivapaa Suomi -kampanjassa vapautetaan Suomi ilmastoa lämmittävästä fossiilienergiasta voimala kerrallaan. Kampanjan tavoitteena on, että Suomen kuntien energiantuotannossa fossiilisten polttoaineiden käyttö lopetetaan ja panostetaan sen sijaan kestäviin uusiutuviin energianlähteisiin ja energiansäästöön.

Kampanjamme toimii jo nyt aktiivisesti useammalla paikkakunnalla ja lisää paikallisryhmiä perustetaan sitä mukaa, kun ihmisiä eri puolilta Suomea lähtee mukaan toimintaan. Toimintatavat ovat samoja kuin Hiilivapaa Helsinki -kampanjassa: osallistumme julkiseen keskusteluun, aktivoimme kuntalaisia ja vaikutamme paikallisesti päätöksentekijöihin.

Minkä fossiilivoimalan sinä haluaisit kaataa seuraavaksi?

Lue lisää kampanjastamme, seuraa sen kuulumisia uudella Hiilivapaa Suomi -uutiskirjelistalla ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi nyt: http://hiilivapaasuomi.fi/tule-mukaan/

Voit myös tukea uutta kampanjaamme rahallisesti tekemällä lahjoituksen nettisivujemme kautta: http://hiilivapaasuomi.fi/lahjoita/ (varainkeruulupa: POL-2015-975.)

Seuraathan Hiilivapaata Suomea myös Facebookissa ja Twitterissä!

Kiitos tuestasi tähän asti – seuraavaksi vapautamme yhdessä Suomen hiilestä!

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *